Tesis doctorals

 • Cáceres, J.F. (2016-en curs): Eines de gestió per a la conservació en la part alt-andina de la Reserva de Biosfera del Massís del Caixes Equador. Direcció: Dr. Martí Boada i Dr. Carles Barriocanal. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Villaseca, M. (2016-en curs): Evolució dels processos d’agrarització al Baix Solsonès (1920-2016) i de les seves causes i efectes. Direcció: Dra. Roser Maneja i Josep M Espelta. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Pereira, C. (2016-en curs): Interpretant el paisatge des d’una perspectiva socioecològica en Reserves de Biosfera. El cas del Montseny. Direcció: Dr. Martí Boada i Dra. Roser Maneja. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Romanillos, T. (2016-en curs): Percepció actual de la natura com a font de salut. Una aproximació al Parc Natural del Montseny. Direcció: Dra. Roser Maneja i Dra. Lina Masana. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Marlès, J. (2013-en curs): Biodiversitat urbana, estudi de l’ecossistema mediterrani. Els casos de Barcelona i VallsDirecció: Dr. Martí Boada, Dra. Sònia Sànchez i Dra. Montserrat Pallarès. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Vargas, D.E. (2013-en curs): Principis de la cosmovisió Aymara per les polítiques de gestió i conservació de la biodiversitat per a la sostenibilitat agrària i alimentària. Direcció: Dr. Martí Boada i Dr. Carles Barriocanal. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Fuentes, J.E. (2016): Biogeografía y patrones actuales de composición y distribución de la Vegetación Leopardo al norte de Sur América, Guajira, Colombia. Direcció: Dr. Martí Boada. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Hermida, M.M. (2015): Anàlisi socioecològic de les espècies botàniques tóxiques (EBTS) en tres centres de salut periférics (CSP). Rosario, Argentina. Direcció: Dr. Martí Boada i Dra. Roser Maneja. Data de defensa: 21 de desembre de 2015. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Campos, M. (2010): Integrated approach for the analysis of land-use change in the Mexican Pacific coast. Insights for improving land-use planning processes. Direcció: Dr. Martí Boada. Data de defensa: setembre de 2010. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Maneja, R. (2010): La percepción del medio ambiente en grupos infantiles y adolescentes. Comparativa entre La Huacana (Michoacán, México) y la cuenca del río Tordera (NE; Cataluña). Direcció: Dr. Martí Boada i Dr. Javier Benayas. Data de defensa: 27 de setembre de 2010. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Gómez, F.J. (2010): Processos de canvi global en èrees forestals mediterrànies. Canvis d’usos del sòl i conseqüències en la biodiversitat. Direcció: Dr. Martí Boada. Data de defensa: 8 de novembre de 2010. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.
 • Herrador, D. (2010): Cambio Global y disponibilidad de agua en El Salvador: importancia de la gestión de espacios naturales a través del enfoque de conservación-desarrollo. Direcció: Dr. Martí Boada. Data de defensa: 9 de novembre de 2010. Programa de doctorat en Ciències Ambientals ICTA-UAB.

No se admiten más comentarios